Utrecht: Eten bij Yvan

Voor mijn diploma uitreiking was ik opzoek naar een leuk restaurant om het die avond met familie te kunnen vieren. Via via hoorde ik over Eten bij Yvan, een huiskamerrestaurant in Utrecht. Daar had ik nog nooit over gehoord en het verhaal erachter interesseerde en inspireerde me.

IMG_1019

Yvette is namelijk jaren werkzaam geweest in de bedrijfssector en heeft 7 maanden geleden het roer totaal omgegooid. Na een jaar lang, 1 dag in de week, stage te hebben gelopen bij Beluga in Maastricht is ze gestart met haar huiskamerrestaurant en vandaag de dag is ze fulltime bezig met haar grootste passie, koken!

Na leuk mailcontact te hebben gehad waarin ik de keus kreeg voor een mediterraans of aziatisch 4-gangenmenu, was de datum geprikt. We werden gastvrij ontvangen in de open keuken met een aperitief en een borrel hapje. Dit beloofde al veel goeds voor het vervolg van de avond. We mochten plaatsnemen in het werkelijke ‘restaurant’ en hier hebben we genoten van het heerlijke diner. Elke gang werd geserveerd met een bijpassende wijn.

Het is de perfecte locatie voor een intiem diner en dit hebben we dan ook zeker zo ervaren. Alsof je thuis zit, maar alles voor je verzorgd wordt. Zeer uniek, gezellig en vol heerlijke smaken. Al met al was het een bijzondere avond en zou ik het iedereen die iets speciaals te vieren heeft of zich een avond culinair wilt laten verwennen aanraden.

ETEN BIJ YVAN
Locatie:
Graanstraat 1
Utrecht

www.etenbijyvan.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *