Toast met Tahini en Appel, Honing en Tijm

Heerlijk! Het zonnetje is eindelijk tevoorschijn gekomen en wat doe je dan? Juist, de hele dag in de zon staan! En wat krijg je dan? Juist, een zonnesteek… Daarom vandaag maar lekker¬†een beetje bloggen. Op zulke dagen is het altijd moeilijk om te bedenken waar je zin in hebt. Pindakaas is eigenlijk altijd een goed idee, maar om het iets spannender te maken hier een goede opkikker: Toast met Tahini en Appel, Honing en Tijm.¬†Dus heb je net een beetje extra kracht nodig, maar wel iets lekker en gezonds? Probeer dit dan!

Benodigdheden 2 personen:
– 4 sneetjes brood (ik gebruik spelt volkoren)
– 1 appel, zonder klokhuis, in dunne plakjes
– 2 el tahini
– 2 el honing
– een paar takjes verse tijm
– een snufje zout

Rooster of grill de sneetjes brood. Smeer vervolgens een laag tahini op elk sneetje. Beleg met de appel plakjes en laat de honing eroverheen vloeien. Strooi als laatste de verse tijm met een snufje zout eroverheen. Super simpel, maar super lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *